Saltear al contenido principal

Solicitud certificados: Expedición en todos los registros civiles de España. Gestión y Tramitación en los registros civiles informatizados como No informatizados. Tramitación Apostilla de la Haya. Envíos Seguros Nacionales e Internacionales, directamente al domicilio del solicitante. Servicio Profesional Tramitación, Gestión e Información de certificados.
info@registrocivilcentralcertificado.es
CONDICIONES
Registre Civil de lleida. Sol-licitar Certificats online

Registre Civil de Lleida

La nostra Central d´atenció telefònica, tramita per vostè davant el Registre Civil de Lleida sol-licituds de naixement, matrimoni y defunció que hagin tingut lloc a Espanya i a l´estranger. Li serà enviat al seu domicili ( tan a Espanya com en un altre país ) de manera segura y per correu postal, el certificat que necessiti. Amb el nostre servei de tramitació telefònica, evitarà tenir d´instal-lar un certificat en el seu ordinador o fer servir un certificat digital. No necessita desplaçar-se, ni fer cues o llargs tràmits.

 

Tramitar presencialmnet una sol-licitud de certificats de matrimoni, naixement o defunció és una gestió tediosa. A demés el Registre Civil de Lleida només obra als matins.

Per ajudar-li a realitzar els seus tràmits tenim a la seva disposició el nostre servei, a on un dels nostres operadors l´atendrà durant tot l´any, gestionant-li el seu certificat del Registre Civil.

VOL EVITAR CUES INTERMINABLES EN EL REGISTRE CIVIL?

LI TRAMITEM EL SEU CERTIFICAT AL MOMENT. 

TRUQUI´NS AL TELÈFON DE TRAMITACIÓ I INFORMACIÓ TELEFÒNICA 807 402 502

Li sol-licitarem totes les dades necessàries i desprès li enviarem el seu certificat de forma segura al seu domicili per correu postal.

Sol-licitar Certificat de Naixement a Lleida

Aquest escrit ratifica el lloc, hora i sexe d´un nadó. Per obtenir el certificat té d´acudir presencialment al Registre Civil de Lleida i sol-licitar el certificat de naixement personalment. Una forma més ràpida d´aconseguir-lo és trucant al telèfon d´informació 807 402 502.

Tant punt el tinguem, li enviarem al seu domicili.

Sol-licitud Certificat Naixement

Sol-licitud Certificat de Matrimoni a Lleida

Serveix per acreditar el matrimoni de dues persones, així com el lloc i l´hora a partir de la qual s´entén el casament com oficial. Perquè tingui efectes legals és necessari sol-licitar el certificat.

Per obtenir el certificat té d´acudir presencialment al Registre Civil de Lleida i sol-licitar el certificat de matrimoni personalment. Una forma més ràpida d´aconseguir-lo és trucant al telèfon d´informació 807 402 502. Quan el rebem, li enviarem al seu domicili en el mínim temps possible.

Sol-licitud Certificat Matrimoni

Sol-licitar Certificat de Defunció a Lleida

Aquest document s´ha de demanar desprès de la mort d´una persona. És necessari per realitzar tràmits d´herències, entre d´altres. Per obtenir el certificat té d´acudir presencialment al Registre Civil de Lleida i sol-licitar l´acte de defunció. Una forma més ràpida d´aconseguir-lo, i sense menys tràmits és truncant al telèfon d´informació 807 402 502. Quan el rebem, li enviarem al seu domicili en el mínim temps possible, per correu ordinari.

Sol-licitud Certificat Defunció

 Direcció del Registre Civil de Lleida

El Registre Civil de Lleida està ubicat en el Carrer del Canyeret, 8. L´horari és de dilluns a divendres de 9 del matí, fins a les 14h. del migdia, per el que si li resulta impossible anar presidencial ment per qualsevol compromís, li oferim una manera molt senzilla, ràpida i còmoda d´aconseguir els seus certificats del Registre Civil de Lleida.

 

No té més que trucar-nos al telèfon 807 402 502  per sol-licitar el seu certificat a la nostra web i nosaltres ens encarregarem de tota la paperassa. Gestionarem tots els tràmits per aconseguir el seu certificat el més aviat possible i enviar-lo.

Enllaços d´interès:

Ayuntament de Lleida

Generalitat de Catalunya-Justícia

Ministeri de Justícia-Províncies.

registre-civil-lleida

Registre Civil de Lleida

Horari: Dilluns-Divendres 09:00 – 14:00 . A l´estiu l´horari sol patir algunes modificacions.

Direcció: Carrer del Canyeret, 8  25071 LLEIDA

SERVEI DE SOL-LICITUD ONLINE DE CERTIFICATS EN EL REGISTRE CIVIL LLEIDA

El nostre servei de tramitació de certificats és independent del ministeri i de qualsevol altre administració pública. Vostè pot  realitzar aquest tràmit de forma gratuita davant el registre civil d´Espanya competent.

Gràcies a la nostra experiència podem fer tramitar la seva sol-licitud a qualsevol municipi espanyol, evitant-li esperes i desplaçaments. Rebrà el certificat en el seu domicili, podent realitzar la sol-licitud durant tot l´any. Si falten dades en la sol-licitud o algunes són incorrectes li contactarem per solucionar-lo.

Nosaltres li oferim sol-licitar el seu certificat ràpidament amb una trucada.

Volver arriba